Bemutatkozás

A Tompos Étterem Keszthely legnyugodtabb övezetében, a Zámor térségben 2012. április 28-án nyitott meg. A város e részét egészen az 1980-as évekig csupán szántóföldek és legelők borították. A 90’-es évektől napjainkig azonban a Zámor térség folyamatosan fejlődik, melynek egyik ékköve az egyre szépülő Libás strand, ami mellett közvetlenül Keszthely város hajókikötője is helyet kapott.

Családi vállalkozásunk több mint 20 éve tevékenykedik a gasztronómiában. Ez idáig bérleményként üzemeltettünk vendéglátóegységeket, de úgy döntöttünk családi és baráti összefogással egy saját éttermet nyitunk, melyben szeretnénk a gasztronómiai élvezetekre fogékony vendégkör megelégedésére tevékenykedni.

Egységünk belül három nagy vendégfogadó részre szeparálható, ami lehetővé teszi akár egyidejűleg is több, kisebb- nagyobb rendezvény, így például konferenciák, lakodalmak lebonyolítását, összességében 180 fő befogadását. 
Évszaknak megfelelően választhatják a hozzánk betérők teraszunkat, klimatizált termeinket, zárható, körben üveges kerthelyiségünket. A legkisebbekre gondolva pedig játszósarkot alakítottunk ki. Technikai felszereltségben is szeretnénk segédkezni, ezért szükség szerint kivetítő vásznat, LCD televíziót biztosítunk csoportjainknak.

A tágas parkoló és a mozgáskorlátozottak számára akadálymentesített bejárat megkönnyíti vendégeink ideérkezését.

 

Éttermükben igyekeztünk az étlapot úgy kialakítani, hogy az minden kedves vendégünk számára megfelelő választási lehetőséget, kínálatot nyújtson.

”Reméljük, mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő ételeket és italokat!”

Tompos család

Tompos Étterem KeszthelyTompos Étterem Keszthely