TOMPOS 2000 Kft. eszközfejlesztési pályázata

  • A kedvezményezett neve: Tompos 2000 Kft.
  • Projekt címe: TOMPOS 2000 Kft. eszközfejlesztési pályázata
  • Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-00170
  • Támogatás összege: 17 389 058Ft
  • Támogatás mértéke: 70%
  • Projekt ideje: 2020.09.21. -2021.05.21.

Projekt bemutatása:

A jelenlegi, koronavírus gazdasági hatásainak enyhítésére megjelentetett, fejlesztési projekttel célunk munkavállalóink létszámának megtartása, konyhatechnológiai eszközparkunk bővítése, technológiai és arculati megújulás eszközbeszerzésén keresztül: a legmodernebb eszközökkel, képzett szakács és pincér mestereink vezetésével minőségi szolgáltatásokat nyújtsunk. A beszerzendő eszközöket meglévő konyhánkba kívánjuk beszerelni. Az eszközbeszerzéssel egyrészt biztosítjuk a stabil működést, a folyamatos kiszolgálást, emellett az egyedi konyhatechnológiai eljárásokat is meg tudjuk valósítani.

Az okozott gazdasági hatást a környéken egyedülálló eszközökkel készített minőségi kínálattal kívánjuk javítani. Olyan egyedi eszközök beszerzését tervezzük, mint pl. a Pitco intelligens sütők, melyek használatával a csoportok fogadását, sokkal gördülékenyebben tudjuk koordinálni. Minél rugalmasabban tudjuk kielégíteni fogyasztóink igényeit, minél nagyobb számú csoportokat tudunk fogadni, annál jobban növekedik árbevételünk, ezáltal stabilabb működés mellett meglévő munkavállalóinkat meg tudjuk őrizni, létszámukat növelni is tudjuk.

Megvalósítani kívánt tevékenységek, projektelemek:

A projekt két fő részből áll: eszközbeszerzés és arculati megújulás.

Eszközbeszerzés

A projekt keretén belül beszerzésre kerül 10 féle típusú eszköz:

  • Pitco SSH75 2 medencés gázos olajsütő beépített filterező rendszerrel, computer vezérléssel, SSTC tartalék vezérléssel
  • Pitco SSH55 2 medencés gázos olajsütő beépített filterező rendszerrel, computer vezérléssel, SSTC tartalék vezérléssel

Mindkét olajsütő programozható, és üzemelés közben tisztítható, így az olaj többször átszűrésre kerül, egészségesebb, gazdaságosabb, jobb minőség érhető el.

  • Magikitch'n MKE60 elektromos rostlap 60" (152 cm széles), állvánnyal

A rostlap nagyobb, sokkal vastagabb és magasabb minőségű anyagból készül a meglévőnél, egyenletesebb sütést tesz lehetővé, kiváló fogyasztással működik, amely rendkívül gazdaságos.

  • Panasonic NE-3240 Mikrohullámú sütő az ételek melegítéséhez, készítéséhez használjuk a konyhában
  • Tányér- és pohármosogató gép (pult alatti) vízlágyítóval - nagy teljesítményű gép a tányérok és poharak mosogatásához a konyhában, a mosogató résznél
  • Étjéggép - jeget előállító berendezés, melynek termékét az italok készítéséhez-hűtéséhez és ételek készítése során, tálaláskor is használunk
  • Alacsony hőmérsékletű sütő-melegentartó - a konyhában az ételek melegentartására használjuk az ételek hőmérsékletének és minőségének megőrzése érdekében
  • Sokkolóhűtő - az ételek gyors hűtéséhez használjuk az eszközt a konyhában, mellyel az ételek eredeti állagát tudjuk megőrizni
  • Vákuumcsomagoló gép - A vákuumcsomagolás hidegtárolással alkalmazva lehetővé teszi az élelmiszerek minőségének hosszú idejű megőrzését. Az eszközt a konyhában használjuk, ételek előkészítése során
  • Gáz főzőzsámolyt szintén a konyhában alkalmazzuk, a nagyobb űrtartalmú edényekben ezen főzünk. A jelenlegi főzőzsámoly nem minden esetben elég, ezért szükséges a beszerzés

Arculati megújulás

Arculati megújulás: új arculat kerül kialakításra. Ezek alapján a projekten belül honlapunk grafikáját kívánjuk megújítani.

A tervezett fejlesztés célja, hogy az étterem magasabb konyhatechnológiai minőséget nyújtva, megújult arculattal egyszerre nagyobb mennyiségben és jobb minőségben tudja kiszolgálni vevői igényeit: csoportok érkezésénél, akiknél az idő és a minőség is egyaránt fontos, egyedülállóan tudnak reagálni.